Hallo,

 

Wij, de familie Maerman stellen ons graag even voor.

 

Stefan, is de vader van het gezin en de boer van het erf.

Hillie, is de moeder van het erf en de boerin van het gezin.

Mandy, Dynand en Spyke zorgen voor de aanvulling. Zowel in ons gezin als op het erf.

 

Stefan is een boerenzoon en na de agrarische vakopleiding gaat hij als medewerker aan het werk bij een akkerbouwer.  In het vroege voorjaar van 2007 gaat hij samen met zijn ouders in maatschap en werkt als zzp-er bij verschillende collega boeren.

 

Hillie is een boerendochter en groeit tussen de tulpenbollen op. De vakschool die ze kiest is van een heel andere aard. Met het diploma voor foto- en videotechniek op zak beland ze bij de regionale Omroep Flevoland. Tot heden werkt ze daar met veel plezier als video-editor.

 

Mandy is bezig met haar opleiding allround monteur. Altijd handig een eigen monteur in huis. En werkt ze op de technische afdeling op een camping.

Dynand en Spyke zijn nog niet bezig met een vervolg opleiding en zijn nog hard aan het bedenken wat ze willen worden. Boer en … …

Op het erf helpen ze graag, dieren verzorgen, zaadjes zaaien, planten planten en ook het helpen van klanten in de winkel doen ze graag. Uiteraard is binnen met de lego of een digitaal spelletje net zo leuk als voetballen of die enorme zandbult die er wel eens ligt.

 

Verder stellen we jullie nog even voor aan:

Sary onze hond, de kippen, tortels, de konijnen, Witsnuit en Pluto en de varkens Knor en Betsie.

 

Sary is onze waker en zal zorgen dat de roedel zich veilig voelt. De kippen leggen heerlijke eieren en de konijnen zijn een mooi gezelschap.  De tortels, ofwel Lachduifjes hebben altijd een vrolijke noot en dan nog Knor en Betsie, zij eten de rommelbladeren van de groenten op.